[Видео] Уметник рачно преработува познати логоа

Seb Lester е илустратор, калиграф, дизајнер и уметник од Велика Британија. Тој импресионира со своите вештини со преработка на познати логоа користејќи само масло и хартија. Видеото покажува како овој уметник го прави тоа. Тој е доста активен и на својот Instagram профил, каде ги објавува своите дела.