[Видео] Туристи ја откриваат Јапонија, нејзината култура и луѓе

Филмот е колекција од аудиовизуелни моменти и спомени од тринеделно патување низ Јапонија во 2015 година, на група млади луѓе. Тие ги посетиле Токио, Осака, Хирошима и Кјото, како и многу други мали места, запознавајќи пријателски луѓе и доживувајќи култура која балансира помеѓу богатата традиција и футуристичката сегашност.