[Видео] Цивил – Избери Демократија

Невладината Цивил денеска во Жена парк, на граѓански собир насловен „Избери демократија“, го промовираше најновиот извештај за состојбата со човековите права во Македонија.

[Видео] Цивил - Избери Демократија

Во продолжение погледнете го видео прилогот на Радио Слободна Европа од настанот.