[Видео] Трета разменотека во Градски парк

„Донеси што не ти треба, земи си што ти треба“ е мотото на разменотеката што се одржа вчера во Градскиот парк во Скопје. Граѓани си разменуваа облека, предмети, игри, книги… Организаторите најавија дека се што ќе остане од разменотеката, ќе биде донирано во хуманитарни цели. Атмосферата од третата по ред разменотека погледнете ја во продолжение.