[Видео] Трејлерите на Star Wars и Jurassic Park анимирани со неонски светилки

Дигиталниот илустратор Neonardo, создаде видеа кои ги прикажуваат трејлерите на филмовите Star Wars The Force Awakens и Jurassic Park како да се направени со неонски светилки.

Извор: Gizmodo