[Видео] Топ 10 – која супер моќ би сакале да ја поседувате?

Стриповите, филмовите и видео игрите се полни со супер херои кои поседуваат посебна моќ со што се разликуваат од „обичните смртници“. Но која од овие супер моќи вие би сакале да ја поседувате?

 super heroi

Познатиот сајт кој се занимава со видео игри IGN направи листа на 10 најдобри супер – моќи со кои „преземањето  облик“ го смести на десетото, а летањето на прво место.

Погледнете го видеото: