[Видео] „Т Фестивал“ во Скопје во 1995: The Prodigy, Dog Eat Dog, Архангел…

[Видео] „Т Фестивал“ во Скопје во 1995: The Prodigy, Dog Eat Dog, Архангел...

На Youtube се појави документарен филм посветен на „Т-Фест“ – еден од најзначајните музички настани во поновата историја. На 9 декември 1995, на Скопскиот саем, гости беа The Prodigy, Renegade Soundwave, Dog Eat Dog, Gold Blade, Liquid Limbs, а домашната сцена ја претставуваше Архангел.