[Видео] Супер Марио во вистинскиот живот

Вљубениците во урбаната вештина паркур, Christian Russel и Ronnie Shalvis, решиле да ги овековечат легендарните ликови на Нинтендо, Супер Марио и Луиџи и да покажат како нивниот свет би изгледал, доколку е вистински. Како што се гледа од видеото кое е објавено на Youtube, на несекојдневната креативност би можел да им завиди и самиот јунак од видео-игрите:

Извор: Б92