Студентскиот пленум објави сатиричен приказ на владините реформи

Студентскиот пленум на својот канал на Јутјуб објави сатирично видување на владините реформи, направено со помош на легендарната британска хумористична група Монти Пајтон и нејзината „Смешна Олимпијада“