[Видео] Студентски пленум: „Индекс или пасош“ (втор дел)

По првото видео во кое членовите на Студентски пленум „бегаа“ од лошите реформи во образованието, Пленумот го објави и вториот дел, во кој студентите се враќаат, за, како што велат, да им помогнта и да ги поддржат средношколците, своите идни колеги, во борбата за подобро образование.