[Видео] Студентски час по физичко во време на пандемија

Овој семестар, околу 2.300 студенти на 13 факултети на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје го следат предметот „Спорт и здравје“ од пред компјутерските екрани, наместо во спортските сали или предавалните.

Радио МОФ провери како изгледа онлајн наставата за предметите каде е потребна физичка активност.

Погледнете во продолжение:

Мартин Колоски