[Видео] Студентска акција за средување на читалната и нова библиотека во домот „Стив Наумов“

Студентите од домот „Стив Наумов“ добија библиотека и реновирана читална. Дел од работите ги направија сами, но за останатото им беше потребна помош.

Погледнете го видеото на Радио МОФ.