[Видео] Студенти го уредуваа дворот во „Стив Наумов“

Студенти од студентскиот дом „Стив Наумов“ ги преземаа работите во свои раце и го направија дворот поубаво место за дружба, но дадоа и критики за тоа што под итно треба да се смени во овој дом.

Погледнете го видеото во продолжение: