[Видео] „Среќна Нова година“’ на 27 јазици

Честитката „Среќна Нова година“ си ја кажуваат луѓето ширум светот, на многу различни јазици кога стрелките на часовникот ќе означат полноч, на 31 декември.

Погледнете како се честита доаѓањето на Новата година на 27 јазици: