[Видео] Средношколски проблеми во Тетово

Членовите на Медиа арт клубот на Младински образовен форум Тетово изработија видео прилог во кој средношколците раскажуваат за проблемите што ги мачат во средните училишта во Тетово. Притоа посебен акцент е ставен на гимназијата Кирил Пејчиновиќ во овој град во која условите за престој на учениците се доста лоши.

[Видео] Средношколски проблеми во Тетово

Видеото може да го погледнете во продолжение.