[Видео] Средношколски пленум: Поради политичката криза, нема простор за нашите барања

Поради политичката криза, нема простор за нашите барања, сметаат Теано Кардула и Ана Марија Милојевиќ од Средношколскиот пленум. За хоризонталната структура, но и за проблемите со кои се соочува со моментов Средношколскиот пленум погледнете го видеото на младинската организација People to People International Skopje, направено во рамки на проектот „Здружени за слободно изразување“.