[Видео] Средношколци направија своја верзија на „Милионер“ како проектна задача по филозофија

Средношколци од гимназијата „Панчe Арсовски“ направија своја верзија на квизот „Милионер“ како дел од проектна задача. Но, наместо парична награда, освојуваат позитивни оценки.

Лекциите по овој предмет ги преточиле низ прашања на кои еден од нив одговара.

Квизот е достапен на нивниот Јутјуб канал, каде досега објавија две епизоди.