[Видео] Спот на „Pluto’s doubts“ за песната „Немир и валиум“

Составот „Pluto’s doubts“ објави тазе спот за песната „Немир и валиум“, во режија и монтажа на Јане Спасиќ.

Креативните „Плутоси“ продолжуваат онаму каде запре нивниот албум „Сизиф“, кој донесе свеж, иновативен зук и промислени, поетични, а понекогаш и филозофски текстови.

Бендот е составен од Марио Симоновски, Горјан Стојменовски, Симон Пеоски, Дарко Поповски и Емил Спиркоски.