[Видео] Скопје за време на полициски час

Тео Ангеловски и Љубомир Домазетов со своите дронски снимки деновиве ја доловуваат атмосферата од скопските улици за време на полицискиот час.

Ангеловски во своите видеа вметнува и мрачна музика што многумина ги потсети на популарната серија „Чернобил“.

View this post on Instagram

#stayhome

A post shared by Teo Angelovski (@teoangelovski) on

View this post on Instagram

#stayhome

A post shared by Teo Angelovski (@teoangelovski) on

Домазетов, пак, на својот Фејсбук профил напиша: „Со ваква дисциплина верувам во убаво утре“.