[Видео] Скопје на точак

Над 1.700 луѓе се качија на своите велосипеди и викендов беа дел од „Скопје на точак“, велосипедски караван под покровителство на Град Скопје и во организација на Сојуз на спортови на Скопје.

Учесниците вртеа педали и направија круг низ градот, а „Кома – дизајн студио“ направи видео од настанот: