[Видео] Сите уреди од филмовите за Џејмс Бонд

Повеќе од 200 уреди кои досега биле користени во филмовите за тајниот агенд Џејмс Бонд, вклучително и оние од најновото продолжение Spectre се прикажани во хронолошки редослед во видеото подолу: