[Видео] Сите Star Wars филмови во три минути

Во пресрет на светската премиера на најновото продолжение на филмскиот серијал Star Wars: The Force Awakens, голем дел од обожавателите на оваа филмска класика се решени да ги гледаат сите шест претходни делови пред новиот да излезе во киносалите на 18 декември. За да им олесни, Youtubе каналот насловен „Eclectic Method“ објави триминутно видео од сите шест досегашни филмови.