[Видео] Сите филмови на Леонардо ДиКаприо

Додека филмскиот свет го очекува вечерашното. 88. доделување на наградите „Оскар“ и одговорот на прашањето дали Леонардо ДиКаприо конечно ќе ја добие највредната награда за улогата во „The Revenant“, на интернет се појави монтажа од сите остварувања на големата филмска ѕвезда.