[Видео] Синхронизиран лет на птиците над Корнвол

Снимателот Пол Паркер го искористи „ехо“ ефектот преку видео монтажа со цел да го прикаже летот на птиците во близина на неговиот дом во Корнвол, Велика Британија.

Паркер исто така, го сними летот на птиците како минуваат покрај неговиот прозорец еден час и го компресираше тоа во неколку секунди за да покаже како би изгледало кога сите би одлетале одеднаш.

Извор: thisiscolossal.com