[Видео] „Што правиш ти за слобода?“ – #ИзлезиЗаГТЦ

Иницијативата „ГоСакамГТЦ“ излезе со официјално промо-видео за референдумот за зачувување на автентичниот изглед на Градскиот Трговски Центар, кој ќе се одржи на 26 април. Видеото е насловено „Што правиш ти за слобода?“ – #ИзлезиЗаГТЦ