[Видео] Шкотски авантурист искачува опасен гребен со својот велосипед

Danny Macaskill e планинарски велосипедист од Шкотска кој има сериозен талент за екстремен планински велосипедизам.

„The Ridge“, е краток филм во кој овој шкотски авантурист е прикажан како се искачува со својот планинарски велосипед и се враќа на островот Скај во Шкотска, во своето родно место.

Во продолжение е видеото од неговото искачување на опасниот гребен: