[Видео] Седмата епизода од Star Wars, кога би била режирана од Џорџ Лукас

После само 36 часа откако се појави трејлерот на седмата епизода на „Star Wars“ се појави видео-пародија за тоа како би изгледало кога ова продолжение би било режирано од Џорџ Лукас.

Иако, тој не е режисер или сценарист на епизодата, Лукас има голема улога во нејзиниот развој. Концептот на приказната е негов и на снимањето се појави како консултант.

Џорџ Лукас е режисер-Оскаровец кој има работено на „Star Wars“ и создавањето на ликот на Индијана Џонс.