[Видео] #СедиСиДома – порачуваат младите

Прашавме неколку средношколци за тоа како се справуваат со изолацијата, што мислат за онлајн наставата и која е нивната порака до останатите млади. Погледнете ги нивните ставови во продолжение:

#СедиСиДома порачуваат младите

Прашавме неколку средношколци за тоа како се справуваат со изолацијата, што мислат за онлајн наставата и која е нивната порака до останатите млади. Погледнете ги нивните ставови во видеото што го направивме заедно со Стефан Митиќ.

Posted by Радио МОФ on Sunday, 22 March 2020