[Видео] Сања Арсовска: Театарот моментално е замрен

„Нема актер кој во моментов не се чувствува како да е неправедно осуден“, вели актерката и водачот на Синдикатот на културните работници на Македонија, Сања Арсовска, во неделното интервју на Радио Слободна Европа. Во интервјуто таа зборува за театарот во време на светска пандемија, неговата иднина и за синдикалната борба.