[Видео] РамПараРам – Нов сингл на Суперхикс

Суперхикс, посветени на она кое најдобро го работат 22 години, со новиот сингл РамПараРам ја раскажуваат приказната за упорноста, предизвиците, безкомпрмисноста и надежта.

Текст и аранжманот се на бендот, а видеото е достапно на официјалниот YouTube канал на Суперхикс.