[Видео] Рафтинг по реката Вардар

Седум извидници од Првиот скопски извиднички одред и оваа година организираа рафтинг кој траеше четири часа по Вардар, од село Зелениково до Велес, преку прекрасната и возбудлива Таорска клисура.