[Видео] Приказната на младиот борач Бесир Алили

Како се станува европски шампион во борење? Погледнете ја приказната на 16-годишниот Бесир Алили од скопскиот клуб „Лирија“, кој неодамна освои златен медал на Европското кадетско првенство во Фаенца, Италија.

Емилија Петреска