Видео пренос во живо од граѓанскиот протест пред Влада

Десетици илјади граѓани се собраа пред владината зграда на масовниот граѓански протест со кој се бара оставка на сегашната и формирање на преодна Влада. Протестот кој официјално започна во 14 часот може да се следи и преку видео пренос во живо на следниот ЛИНК, или во видеото подолу: