[Видео] Пренос во живо од Burning Man

Годинашното издание на Burning Man е во тек, а илјадници луѓе се упатија кон пустината во Невада, за да уживаат во автономната атмосфера која ги слави слободата на истражување и индивидуалноста. Но, бидејќи не можат сите да бидат дел од фестивалот, овозможен е видеопренос од најинтересните случувања. Фестивалот годинава се одржува од 28 април до 5 септември.