[Видео] Подводниот свет на Maya Almeida

Последните неколку години стана вообичаено да се создаваат фотографии во вода и со нуркање. Сепак, работата на фотографот Maya Almeida многумина ќе ги остави без здив.

фотографија

Во видеото може да видите и како изгледа процесот на создавање вакви фотографии.

Maya-Almeida-2

Извор:designcatwalk