[Видео] Петте нивоа на битбоксот

[Видео] Петте нивоа на битбоксот

Еден од најдобрите светски млади битбокс-артисти и гитарист на бендот DC Wonder, Gene Shinozaki, ги претставува петте нивоа на битбоксот, според неговото видување: