[Видео] Петар Андоновски: Односот кон животните говори многу за општеството

Насилството кон животните треба итно да престане, а институциите мора да најдат хумани и системски мерки за справување со бездомните животни коментира писателот Петар Андоновски во влогот на ResPublica.