[Видео] Песочно торнадо на австралискиот техно фестивал Earthcore

Мало, песочно торнадо за време на музичкиот фестивал Earthcore, викендов во Австралија, ги изненади посетителите и придонесе за луда забава.

Снимено и прикачено на YouTube од посетител на фестивалот, видеото беше насловено „DOOFNADO“, по австралискиот назив „Doof”, кој означува техно забава во руралните средини.