[Видео] Перформанс на Kraftwerk во 1970

Од архивите на Rockpalast, познатото германско ТВ шоу, ова видео ги покажува Kraftwerk во периодот кога се уште настапуваат со флејта, чело и тапани.

Стара снимка од Kraftwerk

Погледнете го 48-минутното видео од перформансот на Kraftwerk во 70-тите:

Извор: Residentadvisor