[Видео пародија] Борба за бонови во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Кромид вестите и пародиите не ги одминуваат ниту македонските студентски домови. На социјалните мрежи деновиве се споделува видеото во кое на комичен начин се раскажува за „борбата“ за бонови во најголемиот студентскиот дом во земјава„Гоце Делчев“ во Скопје.

[Видео пародија] Борба за бонови во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Според објавата на Youtube, ова е само првиот дел од пародијата STARVING GAMES , СД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” СКОПЈЕ. Краткото видео може да го погледнете во продолжение: