[Видео] Објавено видеото за „80-ти“ на ПМГ Колектив

Видео спотот за песната на ПМГ Колектив „80-ти“, коj во саботата имаше премиера на PMG Recordings Festival 5, излезе на каналот YouTube.

Видеото е продуцирано од Факултетот за Драмски уметности – Скопје, Круг Филм Скопје и PMG Recordings.

Извршен продуцент е Давид Цветковски додека режијата е на Ана Јакимска. Улогите се на Григор Јовановски, Теа Пупкова, Мирко Голомеов, Сергеј Димовски и Дарко Набаков.