[Видео] Објавена првата епизода од веб серијалот Бумбокс

Излезе првата епизода од веб серијалот со домашната рап сцена „Бумбокс“, каде се претставени Аце, Тоди, Дадо, Мичо и Дудо.

Објавена прва епизода од веб серијалот Бумбокс

Од порталот Centrala.mk најавија дека секој понеделник ќе бидат претставувани артистите кои ќе рецитираат во престојната епизода, која пак ќе се емитува секоја среда.

Повеќе информации за артистите кои се појавуваат во оваа епизода се достапни на следниот линк.