[Видео] Објавен трејлерот за специјалната епизода на „Sherlock“

BBC го објави трејлерот за престојното специјално издание на „Sherlock. Во специјалното божиќно издание, протагонистите, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) и Dr. John Watson (Martin Freeman) се прикажани во Викторијанската ера, каде ќе се обидат да решат „невозможен случај“.

Епизодата ќе биде прикажувана и во одредени киносали низ светот по телевизиската премиера, која најверојатно ќе биде за време на католичкиот Божиќ.