[Видео] Објаснување на десет збунувачки филмски краеви

Inception, Shutter Island и 2001: A Space Odyssey се некои од филмовите кои ја оставиле публиката збунета.

За среќа, тимот зад YouTube каналот ScreenRant објави видео во кое ги објаснува најзбунувачките краеви на филм на сите времиња.

Освен претходно споменатите филмови, во видеото се објаснети и краевите на Total Recall, The Wrestler, American Psycho, Memento, No Country For Old Men, Interstellar и Birdman.

Извор: Independent