[Видео] Новата песна на Ник Кејв „Jesus Alone“

Новата песна на Ник Кејв и „Бед сидс“ насловена „Jesus Alone“ е дел од престојниот албум „Skeleton Tree“, со снимки преземени од музичкиот документарец за бендот „One More Time With Feeling“.

Ова е прва песна на Кејв по трагичната смрт на неговиот син Артур, минатата година.

Новиот албум излегува на 9 септември, а во меѓувреме може да ја слушнете песната: