[Видео] Новата песна „Go“ на Conquering Lion

Tетовскиот реге/даб бенд Conquering Lion денеска го објави официјалното видео за песната „Go“, која е дел од нивниот четврти студиски албум. За видеото се погрижија Јовица Рафајловски и Иван Петровски. Во продолжение, погледнете го видеото: