[Видео] Нова песна – соработка меѓу Green Out и Conquering Lion

Најновата музичка соработка на македонската сцена е комбинација на раперите Green Out и тетовскиот реге-ска-хардкор бенд Conquering Lion. Песната со наслов „Faith“ е интересна фузија на рап и реге – битот, аранжманот, миксот и мастеронгот е на Гоце САФ, а текстот на ЛД Пистолеро, Тонио Сан и Rootsman.