[Видео] Нова песна од String Forces – „Ние сме“

Спотот за новата песна „Ние сме“ на македонскиот состав String Forces го најавува објавувањето на новиот албум, петти по ред на групата. Промоцијата на албумот се случува денес, во кафе-барот „Концепт 37“