[Видео] Нов спот на „Токсиколози“

Нов спот на „Токсиколози“„Сакам гласна смеа, сакам сите да пеат,
сакам сите да ги глеам со посебна идеа, сакам ДОБРО ДА НИ БИДЕ“
 е пораката која ја шират „Токсиколози“ во нивното
прво заедничко видео за песната „Свет замислен“.
Видеото е снимено од Кристијан Теодоров, изработено од
Иван Солунчев, додека песната е продукција на Марко Наумовски.
Уживајте во спотот исполнет со позитивни вибрации, насмевки и добри луѓе:

Токсиколози“ можете да ги следите на Facebook и на YouTube.