[Видео] Нов спот на Rudimental

Освојувачите на топ листите, Rudimental, објавија нов спот за песната „Lay It All On Me“, на која соработуваа со Ed Sheeran. Ова е дебитантско појавување на членовите на бендот во еден негов спот, а според обичајот, тие не се во прв план. Секој член на групата е претставен како помлада верзија од себеси. Погледнете го спотот: